Olvasónapló – Stormy Glenn: Scales ​and a Tail


scalesandatail


 Stormy Glenn: Scales ​and a Tail
Sorozat: Midnight Matings 2. kötet
Kiadó: Siren Publishing
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 152
Címkék: romantikus, paranormális, LMBTQ, mpreg, rosozat része, alakváltó



Tartalom: A paranormális világ elég nagy bajban van. Miután a Nagy Háború után az emberek tudomást szereztek róluk, a káosz nem akar helyreállni. Ezért a Vének Tanácsa úgy dönt, hogy összehívja a különböző fajok tagjait és tudtukon kívül bűbájt bocsátanak rájuk: 24 órájuk van, hogy megtalálják párjukat, aki nem lehet fajtabeli. A keresés elindul. Ha nem találnak párra, elveszítik minden erejüket és megvadulnak.
Sebastian Drakus, a sárkányváltó nagyon nem örül annak, hogy a Vének párosodásra akarják kényszeríteni. Azonban, ha már a helyzet így hozta, ráadásul megmenti az alacsony, jóképű kis fickót attól, hogy erőszakkal megjelöljék, úgy dönt, hogy akkor a pasas az ő párja lesz.
Beauregard, nyúlváltó és neki se tetszik ez az egész dolog. Mivel alacsony és vékony, a körülötte lévő erős alakváltók, meg akarják szerezni maguknak. Mekkora szerencse, hogy a jóképű sárkány megmenti. De, amikor rájön, hogy a sárkány magának akarja, az már annyira nem tetszik neki. Viszont nincs mit tenni, kötődnek egymáshoz és most már együtt kell élniük.

 

Értékelésem:  

Már, amikor elkezdtem olvasni tudtam, hogy szeretni fogom ezt a történetet. Sárkány és nyuszi együtt? Ez nagyon jó lehet. Aztán megismertem Beauregard-t és egyszerűen imádtam a fickót. Szegénynek nem volt könnyű élete, mert egyetlen fehér nyúlként az alomban, mindig kinézték. Ráadásul még meleg is mellé. Ennek ellenére Beauregard igazán életvidám, kedves és szeretetre méltó férfi, aki megérdemli, hogy szeressék. Mivel neki nincs semmije, Sebastian viszont sárkányherceg, egyértelműnek tűnik, hogy Sebastian kastélyában fognak lakni.
Seb igazi herceg: önző, arrogáns és néha elég lekezelő tud lenni a párjával. Pedig igazán kedveli a nyuszit és senkinek sem hagyná, hogy bántsa. Azonban van valaki, akinek nem tetszik, hogy Seb Beauregard-t választotta.
A két férfi kapcsolata nem felhőtlen. Sebastian hirtelen haragú és túl hamar von le – rossz – következtetéseket, amiknek Beauregard issza meg a levét.
Igazság szerint, amennyire szerettem Beauregard-t, annyira irritált Sebastian viselkedése.
Amikor Sebastian megmondja Beauregard-nak, hogy a kastély most már az övé is, a nyuszi nagyon meghatódik. Viszont, mivel ő szegény, nem tud semmit felajánlani neki. Ezért előveszi kis táskáját és elkezdi felajánlani összegyűjtött kis kincseit, amiket a sárkány sorban visszautasít. Ennél a jelenetnél kifejezetten sajnáltam Beauregard-t, amiért egy ilyen érzéketlen és tuskó párt sikerült találnia.
Stormy Glenn javára kell írnom, hogy nagyon jól sikerült megragadnia a két különböző férfi természetét és azt, ahogy Sebastian lassan ráébred arra, hogy egy kapcsolatban ketten vannak és mindenkinek meg kell hoznia a maga áldozatait és néha le kell szállni a magas lóról, hogy észrevegye a kincset, amit sikerült megszereznie. Azonban azt meg is kell tudni tartani.
Örülök, hogy ebben a kötetben is volt jó pár humoros és kedves jelenet. Ezek igazán feldobták a történetet. (Az egyik kedvencem az volt, amikor Beauregard közölte Sebastiannal, hogy ő nagyon hajlékony, mivel nyuszi. És ezt be is bizonyítja neki, de még hogy!)

4/5 pont

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Újra kirándultunk – Végre!

Olvasónapló - Dianne Duvall: The Lasaran

Olvasónapló - S. A. Locryn: Gyufaláng