Olvasónapló – M/M kisregények


mmregények

Úgy alakult, hogy a 2019-es évet egy sárkányos-varázslós M/M sorozattal kezdtem el, utána pedig nem volt megállás. Úgy rákattantam, hogy jó pár ilyen kisregényt sikerült legyűrnöm az utóbbi pár napban. Mivel ezek nem túl hosszú történetek, egyben hozok róluk egy kis ismertetőt.
A továbbiakat csak saját felelősségre. Spoiler és +18 veszély. 🙂 


Stephani Hecht: Dragon’s Soul sorozat (nincs befejezve)

 


A sorozat eddigi kötetei:
1. Dragon’s Eye
2. Dragon’s Heart
3. Dragon’s Breath
Műfaj: romantikus, alakváltó, M/M, sárkány, varázsló

A világ felépítése: Egy olyan alternatív jelenben járunk, ahol az emberek mellett alakváltók, varázslók, trollok és mindenféle lények is élnek. A varázslók és a sárkányok ősi ellenségek, főleg, mert a varázslók képesek elrabolni a sárkányszemet – ami valójában az alakváltó belső sárkánya. Ezzel elveszik a lehetőséget az alakváltótól, hogy átváltozzon, minden erejét elnyeli, ráadásul, akinek a tulajdonában van az alakváltó sárkányszeme, az parancsol a váltónak. A varázslóknak fontos, hogy legyen sárkányszemük, mert ezzel saját hatalmuk is nő, mivel ugye elveszik a sárkányét.

Értékelésem: 
Sajnos, az írónő egy-egy kötet között éveket is kihagyott és eddig csak ez a három kötet jött ki. A harmadik rész 2017-ben jelent meg. És még azt sem mondhatom, hogy különállóként olvashatóak a részek, mert ez nem igaz, ugyanis a fő szál, a sárkányok megmentése egyik kötetről a másikra folyik. Azonban a kötetek rövidsége ellenére, nagyon sok és szerethető karaktert ismerünk meg. Minden kötetben előkerül valaki, akit szívesen megismernél jobban.
Dragon’s Eye: Duncan Moore, tíz év rabság után végre esélyt kap arra, hogy visszaszerezze a sárkányszemét és ezzel újra szabad legyen. El is indul megszerezni, azonban meglepetésére, halott fogva tartója, Richard varázsló fia, Trent jelenik meg és a legnagyobb őrültséget állítja: segíteni akar Duncannek. Miután Richard őrei nem csak Duncant, hanem Trentet is meg akarják ölni, a varázsló elteleportálja magukat egy biztonságos házba.
Attól a pillanattól, hogy bevallják egymásnak, hogy már az első perctől akarják a másikat, beindulnak az események. Duncan és Trent, mint kiderül egymás életpárjai, ami nagyon erős kötelék. Miután a sárkány telepatikusan felveszi a kapcsolatot családjával, hogy segítséget kérjen, nem kell sok és megjelenik Nicholas és Mick. Nichola Duncan bátyja, Mick pedig gyerekkori barátja.
A kötet végére Duncan visszaszerzi a sárkányszemét, az övé lesz a szerelme és kiderül, hogy nagyon sok sárkány sínylődik még rabságban. Mindannyian visszamennek a sárkányok földjére, ahol a jelenlegi király, Brian (Duncan és Nicholas testvére) eldönti, hogy Trent segítségével megtudják, hol vannak a rab sárkányok és kiszabadítják őket.
Dragon’s Heart: A 2. részben Mick és Lester kapcsolatán van a fő hangsúly. Lester félig sárkány, félig varázsló. Gyerekkora pocsék volt, mivel apja csak büntette, mostoha anyja pedig gyűlölte. A három bátyja pedig soha nem segített neki. Egyetlen barátja és segítsége Mick volt, akibe kamaszkorában teljese beleszeretett, azonban soha nem mondta el neki. Amint tehette az embere közé ment és ott élt köztük, emberként. Esze ágában sem volt hazamenni, mivel sem a sárkányok, sem a varázslók nem fogadták be, mivel sem átváltozni nem tud, sem varázsolni.
Egy nap aztán minden megváltozik, mivel Mick megjelenik két társával, hogy Brian parancsára hazavigye Lestert. A férfinak ez nem igen tetszik, de miután varázslók támadnak rájuk, nincs választása.
Megtudja, hogy Trent képes megtanítani őt varázsolni, míg Brian Micket rendeli mellé, hogy tanítsa meg átváltozni. Szükség van Lesterre, mert csak a két varázsló szerezheti meg a hárpiáktól azt a tálat, amivel megleshetik, hol vannak a foglyul ejtett sárkányok. Mick és Lester egyre közelebb kerül egymáshoz és végül ők is rájönnek, hogy egymás párjai. Mick fél, hogy Brian eltiltja az öccsétől, mivel ő csak egy harcos, azonban nem így történik. Mire Lester megtanul varázsolni és át is változik, ő lesz az első alakváltó varázsló. Emiatt még inkább célpontja a varázslóknak.
A mágikus tál segítségével meglátják a sok rab sárkányt és Nicholas kiválaszt egyet és azt állítja, őt kell először megmenteni.
Dragon’s Breath: Miután Nicholas meglátta a leláncolt kis sárkányt, tudta, hogy meg kell mentenie. Csak arra nem számított, hogy ezért fel kell menni északra, ahol hó és hideg van. Nicholas pedig gyűlöli a hideget.
Miután megtalálják a helyet, ahol Tommyt fogva tartják, kiderül, hogy egy csapat elkorcsosult sárkány tartja rabságban.
Tommy élete soha nem volt fényes. Az anyja még gyerekként eladta a sárkányszemét annak, aki a legtöbbet ígérte. És onnantól egyik tulajdonostól a másikhoz került, míg végül Nicholas kimenekíti utolsó fogva tartóitól.
Tommy és Nicholas az első pillanattól vonzódnak egymáshoz. Nick tudja, hogy ők egymás párja és alig várja, hogy beteljesedjen a kapcsolatuk. Azonban a másikra való tekintettel igyekszik visszafogni magát.
A kötet végére Tommy át tud változni sárkánnyá, Nicholasszal egy pár lesznek és kiválasztják a következő sárkányt, akit meg kell menteni.

Sajnos, a sorozat egyelőre itt véget is ért, és csak reménykedem benne, hogy az írónő nem felejtkezett el a sárkányokról. Azonban, ha marad a szokásánál, hogy éveket kell várni a következő kötetre, az nagy kár lesz. 😦

5/4,5 pont

bloodslave

Kim Dare: Blood ​Slave
Sorozat: –
Kiadó: Total-E-Bound
Kiadás éve: 2009
Oldalszám: 48
Műfaj: MM, erotikus, vámpír, light BDSM

Tartalom: Keats teljesen odavan a vámpírokért és eltökélte, hogy megkeresi őket. Legjobb barátja Leland viszont mindig kineveti érte és azt hajtogatja, hogy nincsenek vámpírok. Egy este aztán Leland ráakad Keats-re, amint épp felajánlotta magát egy falka vámpírnak. Nincs meg megoldás: fel kell fednie, hogy azok valódi vámpírok és, hogy ő is az.

Értékelésem: Nagyon rövid történet. Igazából sok mondanivalója nem volt, de műfaját tekintve, nem is nagyon vártam mást. Keats megtudja, hogy legjobb barátja vámpír, mert vámpírok igenis léteznek. És azt is megtudja, ha nem akarja, hogy az egész vámpírklán végigmenjen rajta (és nem csak vérivás terén), akkor jobb, ha elfogadja: ő bizony vérszolga lett. Leland vérszolgája. Ráadásul a vámpírok nem épp a kedvességükről híresek, és Leland igazi dom, aki szereti, ha engedelmeskednek neki.
Ami igazán tetszett nekem a sztoriban, hogy nem a megalázásról és a másik indokolatlan bántalmazásáról szólt. Leland régóta odavan Keatsért, de tudja, hogy vámpír és ember között nem lehet más kapcsolat, csak ez a mester-szolga. Csak épp nem számolt Keatsszel, aki elég perverz ahhoz, hogy szeresse a BDSM játékokat, viszont emellett szerelmes az ő vámpírjába.
Kifejezetten mókás volt, ahogy Keats “megszelídítette” Lelandet. Mire a vámpír észhez tért, már fülig szerelmes volt, ráadásul a tulajdonában volt egy olyan sub, aki csak a hálószobában hajlandó engedelmeskedni, urának.
A legviccesebb jelenet a vége felé volt, mikor Leland a hálószobában az ágya mellé a padlóra ágyaz meg Keatsnek, mondván, hogy a subnak ott a helye. De, mivel nem akarja teljesen megtörni barátját, hamarosan azon veszi észre magát, hogy vizet hoz neki, mert szomjas, még egy plédet terít rá, mert fázik, míg végül megunja és az ágyába húzza, hogy végre alhassanak. Keats pedig elégedett, mert ő bizony nem hajlandó a földön aludni és Lelandnek meg kell szoknia, hogy az övéké rendes szerelmi kapcsolat lesz. Mert Keats így akarja és punktum. 😀

5/3,5 pont

twistedrose

Amber Kell: Twisted ​Rose
Sorozat: Killers & Thorns 1.
Kiadó: Total-E-Bound
Kiadás éve: 2009
Oldalszám: 58
Műfaj: MM, erotikus, light BDSM

Tartalom: Daniel Rose az exkluzív, Twisted Rose BDSM klub tulajdonosa, első pillantásra kiszemeli magának Ian Stiller rendőrt. Ian ugyan meleg, de semmi köze a BDSM világhoz, csak a részeg barátjáért ment a klubba, hogy hazavigye. Azonban nem titkolhatja, hogy igenis felkeltette a figyelmét Daniel.

Értékelésem: Egyetlen bajom van ezzel a történettel: túl rövid. Amúgy imádtam.
Annak ellenére, hogy tőlem távol áll a BDSM, szerettem ezt a történetet. Szerencsére láttam Amber Kell oldalán, hogy ez „csak” light BDSM és így mertem belevágni. Kár lett volna, ha kihagyom.
Ian és Daniel annyira jók együtt.
Itt van nekünk ez a tüzes, vörös hajú ír származású zsarunk, Ian, aki barátját megmentendő keveredik a Twisted Rose BDSM szex klubba és nem is sejti, hogy Daniel Rose a tulaj rögtön ki is szemeli magának, mint következő (és utolsó) subjának.
Szerencsére, ha már rendőr az egyik főszereplő, belecsöppenhettünk egy sorozatgyilkos utáni nyomozásba is. A könyv felénél volt két tippem a gyilkosra, aztán az egyik jelenet után már biztos voltam benne. A vége természetesen hozott izgalmat és romantikus „awwww” pillanatokat is. 😀
És, bár sorozatnak van írva, lassan 10 éve nincs folytatása. Azonban ez ne riasszon el senkit, mert végül is le van zárva Daniel és Ian története. Nem hiányolom a folytatást.

5/4,5 pont

Amber Kell: Supernatural Mates


A sorozat eddigi kötetei:
1. From Pack to Pride
2. A Prideful Mate
3. A Prideless Man
4. Nothing To Do With Pride
5. Talan’s Treasure
6. More than Pride
7. Protecting His Pride
8. Overcoming His Pride

Műfaj: romantikus, alakváltó, M/M, oroszlánok és egyéb állatok 😀

A világ felépítése: A sorozat olyan jelenben játszódik, ahol az emberek mellett alakváltók is élnek. Mindkét faj tud a másikról. Látszólag békességben, azonban megalakul egy fanatikus csoport, akik amellett, hogy az alakváltók pusztulását akarják, különböző kísérleteknek vetik alá őket, illetve eladják.
A sorozat nagy része egy kisvárosban játszódik, ahol nagyon sok alakváltó él, ráadásul itt van az egyik oroszlánfalka, Talan falkájának a lakhelye.

Értékelésem: 
Eddig a sorozatban 8 kötet jelent meg. Szerencsére, a kötetek olvashatóak különállóként vagy akár össze-vissza is, mert általában egy (vagy három) alakváltó kapcsolatáról szól. Persze, mégis csak érdemes egymás után olvasni, mert az Emberek az Alakváltók Ellen csoport tevékenysége több kötetben is hangsúlyt kap. Nem tudom, hogy Amber Kell-nek szándékában áll-e folytatni a sorozatot (azért remélem, hogy igen), de így is el tudom fogadni, ha csak ennyi. Persze van pár karakter, akiket szívesen megismernék közelebbről és az ellenséges vonal sem lett igazán lezárva, de nem dőlök a kardomba, ha csak ennyi lesz. Annyira nem maradt nyitva az egész, mint a fentebb leírt Dragon’ Soul sorozatnál.
Nagyon szerettem, hogy főleg vegyes párosok/triók voltak és így több alakváltó fajt is megismerhetünk. Nagy kedvenceim lettek például az ökörszem fiúk a 8. kötetből (akik már korábban is megjelennek), vagy akár a házi macska/oroszlán/bagoly trió. Összességében egy nagyon szórakoztató, humoros, romantikus és pikáns sorozatról van szó. Olyannyira megszerettem, hogy egymás után olvastam őket, mert annyira érdekelt, minden egyes páros/trió története.
Az egyes kötetekben előbukkannak a korábbi szereplők, ami nem csoda, hiszen főleg Talan és oroszlánjai körül folynak az események.
Sajnos, itt is elég rövidek a részek, azonban, ha egyben nézem, pont elég. A szereplőket így is sikerült jól ábrázolni (annyira jellemzőek az emberek viselkedése a bennük élő állatéhoz), és a kapcsolatokban megjelenő problémák is viszonylag hitelesek. Persze, mindegyik kapcsolat elég hirtelen vált át, de, ez már a könyvek rövidségéből várható volt.
Viszont azt nem tudom Amber Kellnek elfelejteni, hogy, a harmadik kötetben szereplő Melinda, a hetedikre hirtelen Melissa lett. Ekkora bakit nem engedhet meg magának egy író. 

From Pack to Pride: Oroszlán/farkas Az alakváltó farkas, Adrian egy nap azzal szembesül, hogy bátyja, és alfája Kade, hogy megmentse öccsét, az egyik erős farkas kihívásától, elajándékozta az egyik oroszlánfalkának. Azonban Adrian legnagyobb megkönnyebbülésére, bátyja kikötött egy fél éves időintervallumot. Amennyiben öccse boldogtalan lesz vagy nem talál rá párjára, fél év múlva visszatérhet a farkasok közé.
Talan, az oroszlánok alfája, abban a pillanatban, hogy egy fényképen meglátta Adriant, tudta, hogy ő az életpárja. Így, mikor Kade a farkasfalka alfája megkeresi, hogy a két falka között ássák el az ellentéteket és ezért cserébe odaküldi az öccsét biztosítékként, Talan rögtön lecsap a dologra.
Adrian nem boldog: farkasként nincs oda a macskafélékért, de amint meglátja Talant, ő is érzi a kettőjük közti vonzódást.
Az oroszlánoknak megvan a maguk szabálya arra, hogy kell “udvarolni” egy másik faj tagjának, azonban Talannak ezt bizony elég nehéz betartania. Először is ez a szexi és gyönyörű farkas, folyton felizgatja. Másodszor akarja ezt a szexis farkast.
A két férfi kapcsolata sok humoros és izgalmas pillanaton keresztül alakul. És Adriannak még azt is sikerül a végére bebizonyítania, hogy mindenki téved vele kapcsolatban, ugyanis baromira meg tudja magát védeni.

A Prideful Mate: Oroszlánt/jaguár Kevin, az oroszlán alakváltó, mindig is tudta, hogy az életpárja egy férfi lesz. Miután Talan húgával párosodva, már van két fia és Talan is boldog kapcsolatban él, Adriannal eldöntötte, hogy itt az ideje, hogy megtalálja saját életpárját. Ebben legnagyobb segítségére legjobb barátja és gyermekei anyja, Tia lesz, aki felveti neki, hogy nézzen szét az alakváltók párkereső szolgáltatásában. Nem is kell sok, hogy rábukkanjon Payce-re az alakváltó jaguárra és rögtön tudja, hogy ő az életpárja.

Payce, élete nem könnyű. Építkezéseken dolgozik, mostanában folyton balesetek érik, ráadásul belső jaguárja is egyre nyugtalanabb, mert párját akarja. Payce nem túl nagy igényű: nem érdekli, hogy néz ki életpárja, csak legyen kedves és ne bántsa őt. Korábbi kapcsolatai nem igazán alakultak jól és már nagyon vágyik egy rendes kapcsolatra. Végső kétségbeesésében regisztrált a párkeresőre, ahonnan aztán egy napon megkapja Kevin levelét.
Hamarosan személyesen is találkoznak és míg Kevin teljesen biztos abban, hogy együtt akar élni a férfival, Payce hezitál. Amikor pedig megtudja, hogy Kevinnak van két gyereke, pánikba esik.
Azonban, mikor a munkahelyén felrobban az autója és kiderül, hogy valaki tényleg az életére tör, Kevin nem törődik semmivel, fogja a párját és hazaviszi az oroszlánfalka területére. Mire kapcsolatuk rendeződik és párosodnak, Payce kap egy üzenetet, hogy legjobb barátját a kojot (prérifarkas) Dennist elfogta a merénylője. Payce és Kevin elmennek, hogy megmentsék, azonban egyenesen egy alakváltókat gyűlölő radikális csapat csapdájába sétálnak és kiderül, hogy Dennis is benne volt, mert az elrabolt nővérével zsarolták. Sikerül megmenekülniük, azonban Dennis nővérét nem sikerül megtalálniuk. Ráadásul szembe kell nézniük azzal, hogy a csoport fő vezetőit nem ismerik.

A Prideless Man: Medve/fehér oroszlánJames Everett az alakváltók városába költözik, hogy minél távolabb kerüljön apjától, az alakváltókat gyűlölő férfitól. Gyerekkora óta ízületi betegségben szenved, ami egyre fájdalmasabbá vált az idővel és amire nincs semmilyen gyógymód, csak az apja által feltalált szer (ami illegális).
A város seriffje, Louis Arktos, az alakváltó medvét az első pillanattól magával ragadja James szépsége. És még az sem érdekli, hogy a férfi ember, medvéje érzi, hogy ő az életpárja.
Mikor egy nap arról értesítik, hogy James túladagolással kórházba került, azonnal odasiet hozzá. Kiderül, hogy James nem ember, hanem valószínűleg félig ember/félig alakváltó (valószínűleg macskaféle) és, hogy azért nem változott még át, mert az apja gyógyszerének pont ez volt a lényege. James Talan otthonába költözik, hogy tudjanak neki segíteni az átváltozásban. Hamarosan azonban megjelenik a városban Andrew Everett, aki döbbenten hallja, hogy az általa létrehozott csoport – amit azért alapított, hogy a magára hagyott félvér alakváltó gyereken segítsenek és ráébressze az alakváltókat, hogy nem hagyhatják el félig ember/félig alakváltó gyermekeiket – fanatikus, gyilkos csoporttá alakult. Azonban úgy tűnik, azzal, hogy a fiában elnyomta az átváltozást, erősebbé tette és bár James nagyon sokat szenvedett, épp emiatt képes most átváltozni – fehér oroszlánná.
James és Lue végül egymás párja lesz, azonban a csoport elrabolja Jamest, aki egy cellában tér magához. Döbbenetére az ajtó nyitva van és a folyosón belefut még jó pár alakváltóba, akik szintén foglyok voltak és a halott őrökbe. Lue és az oroszlánok eljönnek értük, de az ellenséges csoportot még mindig nem tudták elkapni.

Nothing To Do With Pride: Róka/kojot Dennis a kojot, kétségbeesetten meg akarja találni eltűnt nővérét, akit nem találtak meg a fogoly alakváltók között. Lue, a seriff, felajánlja, hogy megkéri KC-t az alakváltó rókát, hogy segítsen neki a számítógép segítségével a nő nyomára bukkanni.
Nem kell sok, hogy Kc és Dennis rájöjjenek, hogy ők egy pár. Azonban Dennis addig nem akarja a kötést, amíg a nővére elő nem kerül. Meg aztán ő nem az a férfi, akit bárki is szívesen fogadna a párjának és nem is érti KC miért akarja őt. Egy nyomot követve repülőre ülnek, ami azonban lezuhan velük együtt valami erdő közepén. Dennis megsérül, egyedül vannak és KC nem tudja mihez kezdjen. Mire összeszedi a repülőből, amire szükségük lehet, addigra Dennis eltűnik.
Egy csapat illegális területfoglaló kojot rábukkan a sérült Dennisre és magukkal viszik, mikor kiderül, hogy az egyik nőstény öccse. Dennis nővére előkerül és végül azt is elfogadja, hogy ő csak KC-vel lehet boldog a jövőben.

Talan’s Treasure: Oroszlán/farkas Ebben a kötetben visszatérünk Talanhoz és Adrianhoz. Már egy éve élnek együtt és boldogabbak nem is lehetnének. Azonban Adrian és a falka úgy dönt, hogy ideje, hogy Talan egy kicsit távol legyen a mindennapi gondoktól és kettesben tölthessen egy kis időt a párjával. Ezért Adrian kölcsönkéri a bátyja egyik hegyi üdülőjében lévő házikót és magával viszi a hidegen nem nagyon kedvelő oroszlánt magával.
Azonban, mikor odaérnek, kiderül, hogy a gondnokot – aki amúgy Adrian egyik kuzinja volt – megölték, a helyi seriff gyűlöli az alakváltókat és rájuk is elkezdenek vadászni. És bár az események nem alakulnak valami jól, a hótól elzárt házban, Adrian és Talan kapcsolata a végére erősebb, mint volt.

More than Pride: Oroszlán/házi macska/bagoly M/M/M! Dillon, miután maga körül egyre több életpárjára talált barátját látja, kezd egy igazi kapcsolat után sóvárogni. Aztán egy nap lustálkodás közben, meglát egy cicát a fűben vadászni, amikor egy bagoly lecsap a macskára. Dillon nem hagyja elrabolni az állatot és miután egy kővel megdobja a baglyot, kiderül, hogy mindkét állat alakváltó. Evin az alakváltó bagoly, azzal a hírrel jött Talanhoz, hogy bátyja összefogott az alakváltókra vadászó emberekkel és meg akarják támadni az oroszlánok és farkasok falkáját. Chester a házi macska viszont egy titkot őriz. Őt pont ezek a vadászok küldtek ide, hogy kémkedjen az oroszlánok után.
Azonban egyikőjük sem számított arra, hogy az oroszlánok közt párra találnak, méghozzá kettőre is. Miután Dillon kijelent, hogy Chester a párja, Evin ellenkezni kezd, mert Chester az ő párja, viszont Dillon is nagyon vonzza. Végül Adrian talál rá a megoldásra: ők bizony így hárman alkotnak életpári kapcsolatot (triád). Mikor megpróbálják kideríteni, hogy valóban egymáshoz tartoznak-e, Dillont sokként éri, hogy Chester nem hagyja, hogy magához kösse. Ezt rosszul értelmezve úgy hiszi, hogy Evin és Chester egy pár, ő pedig ott hagyja őket.
Hamarosan azonban Chester elárulja, hogy mérget fecskendeztek belé és, ha egy héten belül nem tér vissza ő és a túszul ejtett bátyja is meghalnak. Nem sokkal később Chester rosszul lesz. Párjai kétségbeesetten kérik Andrew Everett segítségét, de csak az ellenszer tudna rajta segíteni. Evin, elhívja két barátját – az ökörszem életpárt -, hogy segítsenek nekik és elmennek megmenteni Chester bátyját és megszerezni az ellenszérumot.

Protecting His Pride: 
Oroszlán/sólyom Garret Halcon, az alakváltó sólyom, az éttermét zárva, a sikátorban egy sérült oroszlánra bukkan. Ceasar, ugyanúgy Melinda fogja volt, mint a többi kiszabadított alakváltó. Mikor alkalom adódott, megölte az őröket és kiszabadította a társait. Azonban, arra nem számított, hogy miközben őt meglövik, a falkája és a többi alakváltó, beszállnak pár Hummerbe és eltűnnek. A láztól és a sérülésektől legyengülve, csak az ösztöneit követve jut el az alakváltók városába, egyenesen Garret étterme mögé. Semmire sem emlékszik, semmit sem tud, csak egyet: Garret a párja és nem engedi senkinek elenni őt.
Mikor meggyógyul, Talon, az oroszlán alfa egyezséget ajánl neki. Ceaser kap egy kisebb földterületet tőlük, megtarthatja az oroszlánjait, akik a laborban őt nevezték ki saját alfájuknak, viszont cserébe Ceasar, Garret két testvérével, az oroszlánokkal elmennek Kade farkasfalkájához, hogy segítsenek megkeresni az emberi vadászokat és óvják meg a falkát. (És, hogy az oroszlánok Garret éttermében bármikor kapjanak asztalt. :D).
Mire eltakarítják a vadászokat, Ceasar és Garret igazi párrá válik és az oroszlán eldönti, hogy ideje, hogy forduljon a kocka és mostantól az alakváltóknak kell vadászniuk az ellenséges csoport tagjaira.

Overcoming His Pride: Ember/Ökörszem/Ökörszem M/M/M! Chen és Marlen a két ökörszem, ki lett közösítve a madárrajból, miután ők férfiak lévén egymást választották párjuknak. Azonban mindig is tudták, hogy a fészkükből még hiányzik harmadik társuk és addig nem lesznek igazán boldogok, míg az életpári kötés hármójuk között meg nem lesz. Marlen a kissé pesszimistább, átgondoltabb, gyengédebb és érzékenyebb, míg Chen tenni vágyó és optimista, azonban ő is gyengéd és kedves a párjával. Mikor Evin elhívja őket, hogy segítsenek az emberi vadászok ellen és Chester szobájában meglátják először Andrew Everettet az ötven éves, emberférfit, azonnal beléjük csap a tudás: megtalálták az életpárjukat. Azonban Andrew eleget csalódott már életében, ráadásul, hetero. Felesége, aki csak az esküvő után árulta el, hogy oroszlán váltó, gyermekük születése után pár nappal ott hagyta őket. Később Melindáról a szeretőjéről kiderült, hogy egy pszichopata, ráadásul rengeteg bűntudat gyötri James, a fia miatt. Épp ezért nem is érti, hogy ez a két gyönyörű alakváltó, akik a fiával egyidősek, mit akar tőle, mit látnak benne. Azonban Chenék már olyan régen várják a párjukat, hogy eszük ágában sincs elfogadni Adrew félelmeit. Nem törődve a férfi ellenkezésével, folyamatosan keresik a társaságát és próbálják elcsábítani. Végül a férfi megadja magát és rájön, hogy ennyi szenvedés után, talán neki is kijár egy kis boldogság. Természetesen, nem olyan könnyű megszerezni, mert hirtelen megjelenik a volt felesége, aki a fiát akarja.
Andrew-nak nem kell csalódnia, mert Chen és Marlen mindenben segítenek neki és a végére megalapítják közös fészküket.
Megjegyzem, az én nagy kedvenceim az ökörszem srácok lettek. Annyira életvidámak és zsizsegősek, viszont emellett nagyon komolyan veszik a kapcsolatot és a párjukat. Amber Kell annyira jól hozta a kis ökörszemeket ezekben a hatalmas férfiakban. Még a fészekrakást is belehozta, amikor is az ökörszem hímek 6-7 fészket készítenek, hogy aztán a párjuk válassza ki, melyiket szeretnék. És Chenék is vesznek jó pár telket és fel akarnak mindre húzni egy-egy házat, hogy végül Andrew döntse el, melyiket szeretni. Egyszerűen imádni valóak.

A sorozat jelenleg itt áll, nem tudom, lesz-e folytatása. Én örülnék neki, mert kíváncsi lennék még pár szereplőre. 🙂 És persze ideje lenne leszámolni a vadászokkal.

5/4,5 pont

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Újra kirándultunk – Végre!

Olvasónapló - Dianne Duvall: The Lasaran

Olvasónapló - S. A. Locryn: Gyufaláng